Hap Slurp Sloep

Een nazomerse dag in september. Een relaxte, ongedwongen sfeer. Je dobbert op het water. Een goed glas wijn in je hand. Een zonnestraal in je gezicht. Live muziek op de achtergrond. Lachende vrienden. De boot die aanmeert voor de volgende culinaire verrassing van één van de beste restaurants van Roermond… De tweede editie van Hap, Slurp, sloep staat weer voor de deur!!!

Op zondag 17 september 2017 vanaf 12:00 organiseert JCI Roermond voor de tweede keer het gastronomische evenement, dat je kennis laat maken met al het schoons dat Roermond te bieden heeft. Deze culinaire rondvaart leidt je over de Maasplassen langs 6 top-restaurants, waar de lekkerste gerechten met bijpassende wijnen worden geserveerd, om af te sluiten met een gezellige na-borrel met live entertainment tot 23:00 (verwacht einde culinaire rondvaart +/- 19:30).

Kwaliteit en gastvrijheid staan centraal en je zult je verbazen over de heerlijke gerechten en de verrassende wijnen. Hap slurp sloep is daarmee echt een bijzondere beleving, die je samen met je vrienden en/of familie wilt delen. Maar dat is niet alles. Niet enkel maak je met Hap Slurp Sloep kennis met de stad Roermond en haar restaurants, ook steun je hiermee een goed doel. De opbrengst gaat namelijk naar To the Nations. Klik hier voor meer informatie. Kortom, sluit deze zomer goed af en hap, slurp en sloep met ons mee!

Klik hier en koop meteen kaarten!