Wij presenteren: Bakkerij Hannen

Groene Kruisstraat 10, 6049BW Herten

www.bakkerijhannen.nl

Paul en Amanda Hannen openden in 2011 in het nieuwe winkelcentrum van Herten als 5e generatie de bakkerswinkel van hun dromen: ‘Bakkerij Hannen’. Hedendaags vakmanschap, recepten “van toen” & smaken als “vanouds”, gecombineerd met hoogwaardige en eerlijke ingrediënten, resulteren in het smaakvolle assortiment van nu, dat is ‘Bakkerij Hannen’. En dat alles ”mit leefde gemaak”.

Het assortiment bestaat uiteraard uit diverse ambachtelijk bereide broden, maar ook uit bijzondere taarten, speciaal voor iedere gelegenheid conform uw wensen gemaakt. Wilt u een onvergetelijk kinderfeestje organiseren? Ook daarvoor bent u bij Bakkerij Hannen aan het juiste adres! Samen met de kinderen cup-cakes of een taartje afwerken, gezellig toch?!

Tijdens Hap Slurp Sloep zult u kennis maken met het ambachtelijke brood van “Bakkerij Hannen”. Maar waarom wachten tot dan? Ga nu al naar aan de Groene Kruisstraat 10 te Herten voor een verrukkelijke roomboter kruimelvlaai, christoffel gebakje of ‘gewoon’ een Paul’s desembrood!

Koop hier je kaarten voor Hap Slurp Sloep op zondag 17 september!