Wij presenteren: Bar|Restaurant NU Nautilus

Maasboulevard 2, 6041 LX Roermond

www.nunautilus.nl

Langs de haven, aan het water ligt Bar|Restaurant NU Nautilus. NU Nautilus is het beste te omschrijven als één grote gezellige woonkamer. In de zomer geeft het ruime terras een perfect uitzicht over de Maas en de haven, met als hoogtepunt de zonsondergang. Door de grote diversiteit aan gasten en de combinatie van borrelen en dineren hangt er een ongedwongen sfeer alsof er altijd één grote vriendengroep aanwezig is.

De gastheren Bob Houben en Michiel Schlatmann zorgen samen met hun enthousiaste team ervoor dat iedere gast zich thuis voelt. Het keukenteam, onder leiding van Michel de Vink met als rechterhand Nina Boonen, verzorgt heerlijke gerechten en ook voor de borrelaar is er een heerlijke kaart.

Bij NU Nautilus kunt u terecht voor een goed glas bier, een lekker glaasje wijn en een costume made gin tonic, en dat alles in combinatie met een heerlijk hapje van de borrelkaart. Aansluitend kunt u blijven om nog eventjes de kaart in te kijken en een van de vele heerlijke gerechten te bestellen. De kaart is een mooie doorsnee waar voor iedereen wel iets lekkers op te vinden is; van saté en Hooberburger tot steak, pasta met scampi’s en een overheerlijke zeetong.

Bij NU Nautilus ontvangt u op 17 september een heerlijk gerecht met bijpassende wijn. Kunt u niet wachten? Ga dan snel bij NU Nautilus langs om te borrelen, dineren of kom naar Disco Friday of NU Zomer!

Koop hier je kaarten voor Hap Slurp Sloep op zondag 17 september!