Wij presenteren: Déli-Verte

Neerstraat 20, 6041 KC Roermond

www.deli-verte.nl

Wanneer je de website van Déli-Verte bezoekt, proef je direct de passie die eigenaresse Mayke Verstegen heeft voor eten, delicatessen, wijnen en koken. Vanuit deze passie is zij Déli-Verte gestart, een culinaire eetwinkel en traiteur in het historisch hart van Roermond.

Gedreven door haar passie, die zij graag met andere levensgenieters deelt, verkoopt zij een een uitgebreid assortiment aan (mediterrane) delicatessen, olieën, azijnen en exclusieve (gekoelde) wijnen. In de winkel gunt zij je tevens een kijkje in de keuken, waar zij dagelijks eerlijke, pure kant-en-klaarmaaltijden bereidt. Quiches, diverse pasta’s of de beroemde duivelse scampi’s zijn slechts enkele voorbeelden. En voor de thuiskoks onder ons, biedt zij tevens een klein maar fijn assortiment bijzondere kook- en keukenspullen aan.

Tijdens Hap Slurp Sloep zorgt Déli-Verte ervoor dat je op de boot niets tekort zult komen! Kun je niet wachten? Ga dan nu al langs voor een heerlijk dagvers gerecht, bijvoorbeeld wanneer je een keer geen zin hebt om te koken, of doe iemand een van de met zorg samengestelde cadeaupakketen cadeau!

Koop hier je kaarten voor Hap Slurp Sloep op zondag 17 september!

*Bijgaande prachtige foto’s zijn gemaakt door Studio Kim Fotografeert!