Wij presenteren: Restaurant Aubergine*

Maashoek 2A, 5935 BJ Steyl

www.restaurantaubergine.nl

Een ontdekking aan de oevers van de Maas, dát is Aubergine. Gelegen in het fraaie kloosterdorpje Steyl, even ten zuiden van Venlo, waar u zich normaliter op het prachtige terras van Aubergine zult koesteren in zalige rust. Speciaal voor Hap Slurp Sloep komen Patron-cuisinier Paul Pollux en zijn echtgenote May naar het Roermondse en maken er een erezaak van om u als gast van een culinaire amuse te voorzien!

Sinds 2006 is Restaurant Aubergine bekroond met een Michelinster. Verder hebben zij 16 punten in de Gault Millau en staan zij op de 62e plaats in de top 100 bij de Lekker!

Wist u dat Paul Pollux een Meesterkok is? Hij behaalde de SVH Meestertitel, de hoogste graad van vakbekwaamheid die iemand in de horeca kan behalen. Kort geleden kwam zijn nieuwe kookboek uit: “Het beste van twee werelden | Een samenwerking tussen La Trappe en Aubergine” wat u gesigneerd bij hen kunt kopen.

Heeft u er altijd al van gedroomd om ooit met een sterren chef samen te koken? Restaurant Aubergine maakt het mogelijk! Op woensdagen bent u van harte welkom om met familie, vrienden, collega’s, zakenrelaties of kennissen een Kookworkshop & Wijnproeverij te beleven waarbij er een 4 gangen sterren diner wordt bereid!

Kun je niet wachten tot 17 september? Dan kun je natuurlijk al eerder Restaurant Aubergine bezoeken voor bijvoorbeeld kalfszwezerik, bouillabaisse, tarbot of duif. Drink een lekker glas wijn en blijf slapen in een van de twee superluxe suites van Bed & Breakfast Aubergine!

Koop hier je kaarten voor Hap Slurp Sloep op zondag 17 september!