Wij presenteren: Restaurant Damianz

Pollartstraat 7, 6041 GC Roermond

https://www.hetarresthuis.nl/restaurant

Het Arresthuis is wereldwijd bekend als de gevangenis die omgetoverd is in een schitterend hotel in het Roermondse! Damianz is het culinaire hart van Het Arresthuis en een begrip in Roermond en omstreken. Bij Damianz kan je heerlijk dineren en in Het Arresthuis kan je verder genieten van het ontbijt, de lunch, een borrel of genieten van een lekkere High Tea of een uitstekende High Wine!

Wat kun je verwachten bij Damianz? Naast een mooie A La Carte kaart serveert Damianz ook een 4- en 5- of meer gangen Damianz Menu en een spectaculair Chefs Menu. De gerechten uit hun keuken worden zoveel mogelijk bereid met biologische en duurzame producten. Denk hierbij aan vis uit duurzame vangst, vlees met een beter leven keurmerk en gevogelte met een “label Rouge” waardering. Groenten, fruit en kruiden zijn biologisch; zij komen of uit eigen streek of uit de kruidentuin. Zuivel komt rechtstreeks van de boerderij en het brood wordt gemaakt van biologische bloem. Heerlijk toch?!

Proef, ervaar en beleef tijdens hap slurp sloep verrassende en uitdagende gerechten uit de smakelijke keuken van Damianz, speciaal voor jou geserveerd aan een locatie aan het water! Kun je niet wachten tot 17 september? Dan kun je natuurlijk al eerder Damianz bezoeken voor bijvoorbeeld een heerlijke Ceviche van Zeebaars, Lamszwezerik of Bresse Duif!

Koop hier je kaarten voor Hap Slurp Sloep op zondag 17 september!