Wij Presenteren: Restaurant Het Gesprek

Luifelstraat 32, 6041 CR Roermond

www.restauranthetgesprek.nl

‘’Sfeervol binnenterras midden in de stad, waar je ‘het oude verwengevoel’ krijgt.” schrijft een klant over ‘Restaurant Het Gesprek’ te Roermond. Het restaurant is gelegen in de prachtige Roermondse binnenstad, verborgen in het straatje tussen de Markt en de Roerkade. Chef Erwin & Annemieke heten je van harte welkom voor een intiem diner, borrel of zakelijk diner!

Het concept van Restaurant Het Gesprek bestaat uit het samenstellen van een 3-gangen keuzemenu van heerlijke voorgerechten van ossenhaas carpaccio tot kikkerbilletjes, hoofdgerechten van kreeft tot kalfszwezerik of zwartpootkip en diverse heerlijke nagerechten, alles desgewenst met bijpassende wijnen aanbevolen door Annemieke. Al deze heerlijke gerechten zijn ook apart te bestellen, wat u wilt. Daarnaast kunt u ook kiezen voor heerlijke ‘fruits de mer’; wat dacht u van een ‘plateau Grande’, bestaande uit 6 oesters (2 soorten), alikruiken, roze garnalen, kokkels, vongole en een halve kreeft? Heerlijk!

Graag ontvangt Restaurant Het Gesprek u op 17 september 2017 tijdens Hap Slurp Sloep, maar u hoeft daarop niet te wachten! Bezoek nu al Restaurant Het Gesprek voor een romantisch diner, een gezellige avond met vrienden, of voor… gewoon een goed gesprek?!

Koop hier je kaarten voor Hap Slurp Sloep op zondag 17 september!