Wij presenteren: Zinc Wine & Dine

Roerkade 4, 6041 KZ Roermond

www.zinc-roermond.nl

Sinds januari 2017 ligt het sfeervol ingerichte restaurant Zinc Wine & Dine aan de Roerkade nummertje vier. De prijs/kwaliteit verhouding staat duidelijk voorop bij de trotse team & eigenaar Raoul Bijlmakers. Zowel ’s zomers als ook ’s winters kunt u bij Zinc Wine & Dine terecht voor een goed glas bubbels, wijn of bier, en een culinaire verwennerij.

Wilt u dus genieten van een heerlijke avond in een ongedwongen, gezellig en luxe restaurant; met haar uitgebreide en gevarieerde menukaart is Zinc Wine & Dine de perfecte bestemming voor een romantische avond voor twee,  een gezellig vriendendiner, een groepsdiner of een feest. Ook ’s middags serveert Zinc Wine & Dine verschillende soorten fingerfoods voor een heerlijk gevarieerde lunch! Van Sardientjes ‘Conservas Ortiz’, een ceviche van zalm & tonijn tot een Rib-eye met paddestoelen en Hollandaise of 700 gram Cote a los! Om van te smullen!

Tijdens Hap Slurp Sloep ontvangt Zinc Wine & Dine je graag voor een heerlijke culinaire verrassing. Kun je niet wachten tot 17 september 2017, kom dan nu al langs voor bijvoorbeeld oesters met sjalot-limoen of mango-koriander, een zoetzure kreeftcocktail met selderij, truffelrisotto met zwarte knoflook of een cheesecake met vanille en rood fruit..!

Koop hier je kaarten voor Hap Slurp Sloep op zondag 17 september!