Veel gestelde vragen

 1. Wat krijg ik als ik een kaart koop voor Hap Slurp Sloep?
  Voor een kaart van Hap Slurp Sloep krijg je een onvergetelijke dag op en rond het Roermondse water. Je stopt bij verschillende restaurants (zowel eigen locaties als unieke pop-ups) waar je kunt genieten van een gerechtje met een bijpassend drankje. De hele dag word je rondgevaren met de luxe rondvaartboten van rederij Cascade. Je dag start met een aperitief en eindigt met een dessert en aansluitend vindt er nog een gezellige eindborrel plaats bij Sunset Lounge Beachclub De Weerd met live entertainment!
 2. Is het vervoer per boot geregeld?
  Ja, tussen de deelnemende restaurants kun je gebruik maken van de Hap, Slurp, Sloep rondvaartboten. De zullen tussen de verschillende restaurants heen en weer varen. De boten zijn (deels) overdekt.
 3. Waar vertrekt en retourneert de rondvaartboot?
  Iedereen stapt op en af nabij Sunset Lounge aan De Weerd 75. Hier is voldoende plek voor het parkeren van auto of fiets. Wij adviseren uiteraard niet met de auto te komen!
 4. Kan ik ook met een eigen boot meedoen aan Hap Slurp Sloep?
  Ja, dat kan. Alleen kunnen wij als organisatie niet garant staan voor eventuele risico’s en beschikbaarheid van aanlegplekken. De reguliere prijs van een kaart blijft tevens gehandhaaft.
 5. Kan ik dieetwensen doorgeven voor Hap Slurp Sloep, bijvoorbeeld vegetarisch eten?
  Stuur eventuele speciale dieetwensen of allergieën via info@hapslurpsloep.nl onder vermelding van de naam op de boeking. Er is 1 uitzonderingsgerecht dat is voor iedereen met een gluten-, noten-, lactose- en pinda-allergie, voor alle vegetariërs, veganisten en zwangere vrouwen.
 6. Is het bijpassende drankje bij het eten met of zonder alcohol?
  Het bijpassende drankje kan zowel met of zonder alcohol zijn. Je kunt je voorkeur aangeven als je bij een restaurant aankomt. Elk restaurant serveert een heerlijk gerecht met een bijpassend drankje. Wil je graag extra drankjes bestellen? Dit is zowel op de boot als bij de restaurants mogelijk tegen betaling met de speciale Slurp-bonnen.
 7. Zijn extra consumpties of de consumpties bij de afsluitende borrel bij de prijs inbegrepen?
  Nee, consumpties tijdens de afsluitende borrel of extra consumpties in de restaurants of op de boot zijn niet inbegrepen. Deze kunnen uitsluitend worden betaald met de speciale Slurp-bonnen.
 8. Ik doe met een eigen boot mee aan Hap Slurp Sloep. Betaal ik dan minder voor een kaart?
  Nee, de kosten voor een kaart blijven € 77,-. Wij verrekenen niet de kosten voor de rondvaartboten.
 9. Kan ik mijn geld terugkrijgen als ik een kaart heb gekocht, maar toch niet kan?
  Nee, als je een kaart hebt gekocht kunnen wij achteraf geen geld meer teruggeven.
 10. Liggen alle restaurants aan het water?
  Ja, alle restaurants zijn per boot bereikbaar. Voor de restaurants die niet aan het water liggen wordt een tijdelijke unieke pop-up locatie aan het water gerealiseerd.